2016-05-31 13:59

2016-05-31 13:59

Apropå rabatt på bussresor

SENIORER

Kommentar till Observant seniors insändare i NWT den 27 maj.

Hösten 2014 gjorde SPF Seniorerna Hammarö tillsammans med PRO Hammarö en framställning till Värmlandstrafik om reducerade priser (kommersiella rabatter) för seniorer på bussarna under lågtrafik. Syftet var att öka seniorernas bussresande.

I januari 2015 fick vi svar från Värmlandstrafiks VD att frågan skulle utredas under hösten 2015. Nu har snart första halvåret 2016 gått och vi har tyvärr ännu inte fått något nytt svar angående vårt förslag.

En fråga till Värmlandstrafik: har den omtalade utredningen om rabatter för seniorer genomförts och vilket resultat gav den i så fall?

Robin Sundberg

Ordförande SPF Hammarö 2013-2014

Kommentar till Observant seniors insändare i NWT den 27 maj.

Hösten 2014 gjorde SPF Seniorerna Hammarö tillsammans med PRO Hammarö en framställning till Värmlandstrafik om reducerade priser (kommersiella rabatter) för seniorer på bussarna under lågtrafik. Syftet var att öka seniorernas bussresande.

I januari 2015 fick vi svar från Värmlandstrafiks VD att frågan skulle utredas under hösten 2015. Nu har snart första halvåret 2016 gått och vi har tyvärr ännu inte fått något nytt svar angående vårt förslag.

En fråga till Värmlandstrafik: har den omtalade utredningen om rabatter för seniorer genomförts och vilket resultat gav den i så fall?

Robin Sundberg

Ordförande SPF Hammarö 2013-2014

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.