2016-05-24 06:00

2016-05-24 06:00

Sverige börjar likna Syrien

POLITIK: Snart har vi IS här

Jag tycker nu att Sverige börjar likna Syrien och deras grannländer. Sverige har utgett sig för att vara ett land där man lever ett fritt och säkert liv. De regerande har utgett sig för att vara bäst i hela världen. Kommer man bara hit så lovas allt man kan önska sig. Som tack för detta har vi nu fått uppleva övergrepp, mord, vandalisering och bränder. Det har inte varit kontroll det minsta, nu har vi fått barn med skägg, ensamkommande flyktingbarn! Vet vi vad dessa har i bagaget? Man kastar porslin, förstör inredningar och dödar personal på dessa flyktingläger. Är man inte överens i sitt land utan ständiga mord så är väl inte att tro att deras religion har blivit annorlunda när de bunkras ihop på asylboende. Nej, denna religion ska vi inte behöva uppleva här. Tyvärr tror jag inte det går att ändra på dessa personer. Men det finns undantag. Hörde på radion en dag om en kvinna som bott här i några år, hon sa att kommer vi till Sverige ska vi leva som svenskar. Dessa människor är välkomna och bör uppskattas, så det finns undantag. Men alla dessa som bara klagar och lever rövare, skicka dessa tillbaka, så vi kan hålla oss trygga. Deras kultur kan Sverige inte rå på, kan någon tro det? Vi har väl aldrig haft så mycket elände i detta land som nu. Vad kostar inte detta svenska staten? Det får vi ingen vetskap om. Varför är Sverige så naivt? Skulle heller inte vilja vara polis idag, de hinner ju inte vara på alla ställen samtidigt. Det händer dagligen något elände. Nu bör regeringen ingripa och sätta stopp, annars har vi snart IS här. Vår egen kultur och religion synes redan vackla. Varför är vi så naiva och böjer oss?

Mycket fundersam, ej SD:are

Jag tycker nu att Sverige börjar likna Syrien och deras grannländer. Sverige har utgett sig för att vara ett land där man lever ett fritt och säkert liv. De regerande har utgett sig för att vara bäst i hela världen. Kommer man bara hit så lovas allt man kan önska sig. Som tack för detta har vi nu fått uppleva övergrepp, mord, vandalisering och bränder. Det har inte varit kontroll det minsta, nu har vi fått barn med skägg, ensamkommande flyktingbarn! Vet vi vad dessa har i bagaget? Man kastar porslin, förstör inredningar och dödar personal på dessa flyktingläger. Är man inte överens i sitt land utan ständiga mord så är väl inte att tro att deras religion har blivit annorlunda när de bunkras ihop på asylboende. Nej, denna religion ska vi inte behöva uppleva här. Tyvärr tror jag inte det går att ändra på dessa personer. Men det finns undantag. Hörde på radion en dag om en kvinna som bott här i några år, hon sa att kommer vi till Sverige ska vi leva som svenskar. Dessa människor är välkomna och bör uppskattas, så det finns undantag. Men alla dessa som bara klagar och lever rövare, skicka dessa tillbaka, så vi kan hålla oss trygga. Deras kultur kan Sverige inte rå på, kan någon tro det? Vi har väl aldrig haft så mycket elände i detta land som nu. Vad kostar inte detta svenska staten? Det får vi ingen vetskap om. Varför är Sverige så naivt? Skulle heller inte vilja vara polis idag, de hinner ju inte vara på alla ställen samtidigt. Det händer dagligen något elände. Nu bör regeringen ingripa och sätta stopp, annars har vi snart IS här. Vår egen kultur och religion synes redan vackla. Varför är vi så naiva och böjer oss?

Mycket fundersam, ej SD:are

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.