2016-05-23 06:00

2016-05-23 06:00

Unga som inte får vägledning

STÖRNINGAR:

Svar till Sören Wäppling (NWT 14/5):

Det handlar inte om ungdomar generellt utan om en klick av ungdomar som inte får en vettig vägledning av sina föräldrar vilka förmodligen själva inte har utvecklats nämnvärt sedan tonåren och därför stöttar sina barn i allting. Det är varken nyttigt för ungdomarna och deras utveckling eller alla oss andra, som får ta konsekvenserna i form av störd nattro.

Hans-Tommy Berg

Svar till Sören Wäppling (NWT 14/5):

Det handlar inte om ungdomar generellt utan om en klick av ungdomar som inte får en vettig vägledning av sina föräldrar vilka förmodligen själva inte har utvecklats nämnvärt sedan tonåren och därför stöttar sina barn i allting. Det är varken nyttigt för ungdomarna och deras utveckling eller alla oss andra, som får ta konsekvenserna i form av störd nattro.

Hans-Tommy Berg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.