2016-05-21 06:00

2016-05-21 06:00

Ställ hårda krav på FN!

SEXÖVERGREPP:

Nu när frågan om att FN-soldater begår sexuella övergrepp återigen har kommit upp, precis som för några år sedan, måste vi passa på att trycka på FN allt vi kan, så att de inte sopar problemet under mattan en gång till utan tar itu med det och låter fallen gå till åtal!

Sverige borde säga att vi inte betalar medlemsavgiften annars.

Sofia

Nu när frågan om att FN-soldater begår sexuella övergrepp återigen har kommit upp, precis som för några år sedan, måste vi passa på att trycka på FN allt vi kan, så att de inte sopar problemet under mattan en gång till utan tar itu med det och låter fallen gå till åtal!

Sverige borde säga att vi inte betalar medlemsavgiften annars.

Sofia

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.