2016-05-21 06:00

2016-05-21 06:00

En stadsoas som förfaller

KARLSTAD:

Den vackra och anrika parken invid Seminariet har under många år förfallit rejält. Den fina fontänen används som soptunna och området runt den är väldigt ovårdat. Äppelträden blommar nu som bäst och platsen skulle kunna vara en oas om den sköttes rätt. Grenar från träden som klipptes i vintras har legat kvar till helt nyligen och man har tydligen slutat samla in fjolårslöven, dessutom sköts gräsmattorna dåligt. Ansvariga bör ta sig en promenad till parken och göra en vårdplan, innan denna oas förfaller helt!

Fabo

Den vackra och anrika parken invid Seminariet har under många år förfallit rejält. Den fina fontänen används som soptunna och området runt den är väldigt ovårdat. Äppelträden blommar nu som bäst och platsen skulle kunna vara en oas om den sköttes rätt. Grenar från träden som klipptes i vintras har legat kvar till helt nyligen och man har tydligen slutat samla in fjolårslöven, dessutom sköts gräsmattorna dåligt. Ansvariga bör ta sig en promenad till parken och göra en vårdplan, innan denna oas förfaller helt!

Fabo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.