2016-05-02 10:13

2016-05-02 10:13

Inte ett ord om pensionärerna

1 MAJ:

Inte ett ord av statsminister Löfven i sitt förstamajtal om oss pensionärer som har byggt landet. Vi med kanske bara 7 000 kronor per månad, vilken hjälp får vi? Är det bara under tiden vi har ett arbete som vi ska överleva? Vi är inte hjälpta av nybyggnationer där hyran ligger på 8 000–10 000 i månaden!

Löfven borde till så att ett bostadstillägg gjorde att vi kunde överleva! Höj taket för bostadstillägg då hyrorna i dag gör att pensionärerna inte klarar av att betala dessa höga kostnader!

Kenneth på Sundsta

Inte ett ord av statsminister Löfven i sitt förstamajtal om oss pensionärer som har byggt landet. Vi med kanske bara 7 000 kronor per månad, vilken hjälp får vi? Är det bara under tiden vi har ett arbete som vi ska överleva? Vi är inte hjälpta av nybyggnationer där hyran ligger på 8 000–10 000 i månaden!

Löfven borde till så att ett bostadstillägg gjorde att vi kunde överleva! Höj taket för bostadstillägg då hyrorna i dag gör att pensionärerna inte klarar av att betala dessa höga kostnader!

Kenneth på Sundsta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.