2016-04-30 06:00

2016-04-30 06:00

Under attack av mäklare

BOENDE:

Jag har under senare tid blivit uppringd av mäklare som undrar om jag inte skulle kunna tänka mig att sälja min lägenhet på grund av stor efterfrågan...

Det är näst intill oförskämt! Ska jag flytta bara för att de ska få sälja? Vart ska jag då ta vägen? Jag har gjort mitt val att bo där jag bor och skulle jag vilja sälja min lägenhet så är det jag som bestämmer när, inte de.

Vivi-Ann

Jag har under senare tid blivit uppringd av mäklare som undrar om jag inte skulle kunna tänka mig att sälja min lägenhet på grund av stor efterfrågan...

Det är näst intill oförskämt! Ska jag flytta bara för att de ska få sälja? Vart ska jag då ta vägen? Jag har gjort mitt val att bo där jag bor och skulle jag vilja sälja min lägenhet så är det jag som bestämmer när, inte de.

Vivi-Ann

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.