2016-04-27 06:00

2016-04-27 06:00

Bekämpa alla religioner!

2016:

Det är dax nu, det är ju trots allt 2016, att sätta ner foten och börja bekämpa och förhoppningsvis utrota allt vad religioner heter! Först när förvirringstillståndet många befinner sig i (att säga sig ha en tro, och allt de gör, är i den trons namn) släppt, och deras tankar klarnat, blivit rediga och ifrågasättande, kan vi andra börja hoppas på en bättre värld med fred och samverkan mellan alla länder o folk! En jämlikare värld utan krig och misär!

Björn

Det är dax nu, det är ju trots allt 2016, att sätta ner foten och börja bekämpa och förhoppningsvis utrota allt vad religioner heter! Först när förvirringstillståndet många befinner sig i (att säga sig ha en tro, och allt de gör, är i den trons namn) släppt, och deras tankar klarnat, blivit rediga och ifrågasättande, kan vi andra börja hoppas på en bättre värld med fred och samverkan mellan alla länder o folk! En jämlikare värld utan krig och misär!

Björn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.