2016-04-25 06:00

2016-04-25 06:00

En förändring kommer snart

SKATTER:

Svar till signaturen Robbing Hood (NWT 20/4):

Jag förstår din åsikt om skatten, och samma sak gäller för alla som inte har inkomst från arbete – sjukskrivna, arbetslösa med flera. Att det är så kan vi inte skylla den nuvarande regeringen för även om de nu har börjat arbetet med att utjämna skillnaderna. Dels beror de på de jobbskatteavdragen, som den förra regeringen införde, och dels på att regeringen under inkomståret 2015 var tvungen att regera med Alliansens budget.

I nästa deklaration kommer du att märka att det börjar förändras.

Marion

Svar till signaturen Robbing Hood (NWT 20/4):

Jag förstår din åsikt om skatten, och samma sak gäller för alla som inte har inkomst från arbete – sjukskrivna, arbetslösa med flera. Att det är så kan vi inte skylla den nuvarande regeringen för även om de nu har börjat arbetet med att utjämna skillnaderna. Dels beror de på de jobbskatteavdragen, som den förra regeringen införde, och dels på att regeringen under inkomståret 2015 var tvungen att regera med Alliansens budget.

I nästa deklaration kommer du att märka att det börjar förändras.

Marion

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.