2016-04-22 06:00

2016-04-22 06:00

Orolig för säkerheten i centrum

KARLSTAD:

Mitt i stan ser det ofta ut så här, framför allt på nätter och helger. Vi såg nyligen vad den mänskliga faktorn kan leda till när ett tåg var på väg ut på parkeringen vid Pressbyrån. Den gången gick det bra, men vad skulle hända om ett tåg brakade in på denna parkeringsplats? Det borde finnas andra platser att parkera dessa tågvagnar på. Tacksam för lugnande kommentar från miljö- och säkerhetsansvariga.

Anders på Trädgårdsgatan

Mitt i stan ser det ofta ut så här, framför allt på nätter och helger. Vi såg nyligen vad den mänskliga faktorn kan leda till när ett tåg var på väg ut på parkeringen vid Pressbyrån. Den gången gick det bra, men vad skulle hända om ett tåg brakade in på denna parkeringsplats? Det borde finnas andra platser att parkera dessa tågvagnar på. Tacksam för lugnande kommentar från miljö- och säkerhetsansvariga.

Anders på Trädgårdsgatan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.