2016-04-22 06:00

2016-04-22 06:00

Hjärnsläpp vid val av styrelse

LÄNSFÖRSÄKRINGAR :

Vad är det för dumheter som Länsförsäkringar håller på med, att styrelsen måste bestå av värmlänningar? Gäller inte kompetens i ett företag framför provinsiell ”etnicitet”? Självgodhet och självtillräcklighet kan inte ses som merit. Eller anses värmlänningen utgöra gräddan av all mänsklighet?

Kanske kundkretsen också bör begränsas? För säkerhets skull ska jag flytta mina försäkringar och bankärenden till annat bolag.

Inflyttad

Vad är det för dumheter som Länsförsäkringar håller på med, att styrelsen måste bestå av värmlänningar? Gäller inte kompetens i ett företag framför provinsiell ”etnicitet”? Självgodhet och självtillräcklighet kan inte ses som merit. Eller anses värmlänningen utgöra gräddan av all mänsklighet?

Kanske kundkretsen också bör begränsas? För säkerhets skull ska jag flytta mina försäkringar och bankärenden till annat bolag.

Inflyttad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.