2016-04-20 06:00

2016-04-20 06:00

Trött på Svenska kyrkan

RELIGION:

Just i detta nu är jag medlem i Svenska kyrkan. Det har jag bestämt mig för att inte längre vara. Jag vill inte längre vara medlem i en kyrka som aktivt arbetar för att minska mängden kristna medlemmar i församlingarna. Biskoparna och prästerna verkar unisont ha beslutat sig för att konvertera oss alla till islam. Vår kollekt och vår kyrkoskatt går dessutom till att underhålla ett illegalt tiggarsamhälle med lurendrejare, kåkstäder, tjuvar och bedragare. Jag och min familj ställer inte längre upp på detta. Jag efterlyser svar från andra kristna samfund i Sverige som arbetar för att sprida det kristna budskapet och motarbeta de våldsbejakande irrläror som förgiftar det svenska samhället och kulturen. Jag har vänt min andra kind till, och nu har jag slut på kinder, så om det mot förmodan finns sådana församlingar och om dessa vill välkomna fem nya medlemmar med en kristen tro, hör av er till insändarsidan.

Ömmande kinder

Just i detta nu är jag medlem i Svenska kyrkan. Det har jag bestämt mig för att inte längre vara. Jag vill inte längre vara medlem i en kyrka som aktivt arbetar för att minska mängden kristna medlemmar i församlingarna. Biskoparna och prästerna verkar unisont ha beslutat sig för att konvertera oss alla till islam. Vår kollekt och vår kyrkoskatt går dessutom till att underhålla ett illegalt tiggarsamhälle med lurendrejare, kåkstäder, tjuvar och bedragare. Jag och min familj ställer inte längre upp på detta. Jag efterlyser svar från andra kristna samfund i Sverige som arbetar för att sprida det kristna budskapet och motarbeta de våldsbejakande irrläror som förgiftar det svenska samhället och kulturen. Jag har vänt min andra kind till, och nu har jag slut på kinder, så om det mot förmodan finns sådana församlingar och om dessa vill välkomna fem nya medlemmar med en kristen tro, hör av er till insändarsidan.

Ömmande kinder

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.