2016-04-20 06:00

2016-04-20 06:00

Trött på musik från A-listan

RADIO:

Jag fyller 38 år nu i sommar och håller med om att musiken i P4 har blivit sämre. Jag själv har ju internetradio hemma och börjar se mig om efter andra alternativ. Jag lyssnar numera på Mix Megapol, Radio Haninge och P2. P4 har ju Radiosporten och P4 Dans som går att höra på, men att en radio som svenska staten ger så mycket pengar kör en A-lista med bara den musik som är inne är inte bra. Nu tappar de mig och andra yngre. Gör så här i stället: låt varje lokal P4-station ha sin egen musik, och P4 Riks sin egen. Jag lovar att komma igen så fort den där A-listan är borta!

Jörgen Thilén

Jag fyller 38 år nu i sommar och håller med om att musiken i P4 har blivit sämre. Jag själv har ju internetradio hemma och börjar se mig om efter andra alternativ. Jag lyssnar numera på Mix Megapol, Radio Haninge och P2. P4 har ju Radiosporten och P4 Dans som går att höra på, men att en radio som svenska staten ger så mycket pengar kör en A-lista med bara den musik som är inne är inte bra. Nu tappar de mig och andra yngre. Gör så här i stället: låt varje lokal P4-station ha sin egen musik, och P4 Riks sin egen. Jag lovar att komma igen så fort den där A-listan är borta!

Jörgen Thilén

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.