2016-04-20 06:00

2016-04-20 06:00

Hästskit hos grannen

Vovve

Hund v.s Häst

Är ofta ute och promenerar med min hund i grannskapet.En av vägarna som jag brukar promenera efter går rakt över gårdsplanen hos en av våra grannar.Den här vägen används också frekvent som ridväg av ganska många.Vid några tillfällen har någon häst gjort sina behov på gårdsplanen rakt framför huset.Inte så trevligt för grannen att få en hög med hästskit där som han får städa bort.Som hundägare är jag van att sedan länge ta upp skiten efter min hund.I all synnerhet på dylika platser.Det är lag i våra kretsar.Gör inte ryttare så?Eller är dom kanske ovanligt slarviga i vårt område?Skit som skit kan man tycka fast mycket större hög från hästen.Städa upp efter er på ställen där det inte bör ligga så andra slipper göra det åt er!

Hund v.s Häst

Är ofta ute och promenerar med min hund i grannskapet.En av vägarna som jag brukar promenera efter går rakt över gårdsplanen hos en av våra grannar.Den här vägen används också frekvent som ridväg av ganska många.Vid några tillfällen har någon häst gjort sina behov på gårdsplanen rakt framför huset.Inte så trevligt för grannen att få en hög med hästskit där som han får städa bort.Som hundägare är jag van att sedan länge ta upp skiten efter min hund.I all synnerhet på dylika platser.Det är lag i våra kretsar.Gör inte ryttare så?Eller är dom kanske ovanligt slarviga i vårt område?Skit som skit kan man tycka fast mycket större hög från hästen.Städa upp efter er på ställen där det inte bör ligga så andra slipper göra det åt er!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.