2016-04-20 06:00

2016-04-20 06:00

Fy skäms, Miljöpartiet!

POLITIK:

Miljöpartiet i Karlstad borde skämmas i stället för att stödja en sådan som Kaplan. Man påstår sig stå för mänskliga rättigheter och allas lika värde, men stöttar en man som umgås med extremister, tar hit antisemiter och uttalar sig rasistiskt och chockerande, medan man inte anser att folk som röstar på Sverigedemokraterna är lika mycket värda som andra och mobbar och stänger ute SD-politiker både på riksnivå och kommunalt. Fy skäms! Så beter sig inte demokrater som står för mänskliga rättigheter.

Hans-Tommy Berg

Miljöpartiet i Karlstad borde skämmas i stället för att stödja en sådan som Kaplan. Man påstår sig stå för mänskliga rättigheter och allas lika värde, men stöttar en man som umgås med extremister, tar hit antisemiter och uttalar sig rasistiskt och chockerande, medan man inte anser att folk som röstar på Sverigedemokraterna är lika mycket värda som andra och mobbar och stänger ute SD-politiker både på riksnivå och kommunalt. Fy skäms! Så beter sig inte demokrater som står för mänskliga rättigheter.

Hans-Tommy Berg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.