2016-04-19 06:00

2016-04-19 06:00

Utvecklingen är nedslående

VÄRMLANDS MUSEUM:

Att gamle Herulen går i graven är sorgligt men tyvärr oundvikligt eftersom Värmlands museum redan har stängt och påbörjat rivningen av den, något som man kunde ha meddelat sina besökare i god tid före stängningen!

Museets satsning på ombyggnation kommer nog tyvärr inte att innebära några satsningar på att visa Värmland; det kommer att kosta mycket mer än vad museet har råd att satsa i etapp ett. Oerhört tråkigt att museet stänger ner medan övriga Värmland bygger upp.

Besviken museivän

Att gamle Herulen går i graven är sorgligt men tyvärr oundvikligt eftersom Värmlands museum redan har stängt och påbörjat rivningen av den, något som man kunde ha meddelat sina besökare i god tid före stängningen!

Museets satsning på ombyggnation kommer nog tyvärr inte att innebära några satsningar på att visa Värmland; det kommer att kosta mycket mer än vad museet har råd att satsa i etapp ett. Oerhört tråkigt att museet stänger ner medan övriga Värmland bygger upp.

Besviken museivän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.