2016-04-16 14:30

2016-04-16 21:32

Biskopar ska bo i lägenhet

BOENDEFORM:

Vad finns det egentligen för gudstro hos en biskop? Han eller hon bor i jätte stor herrgård. Är detta rimligt? En biskop skulle kunna ta emot massor av människor som har det besvärligt. Detta med gudstro är det bara ett spel för galleriet, biskopen är ju bara en vanlig arbetsledare.

Gör om biskopsgårdarna till pastorsexpeditionen, så kan biskoparna bo i en egen villa eller lägenhet.

Björn

Vad finns det egentligen för gudstro hos en biskop? Han eller hon bor i jätte stor herrgård. Är detta rimligt? En biskop skulle kunna ta emot massor av människor som har det besvärligt. Detta med gudstro är det bara ett spel för galleriet, biskopen är ju bara en vanlig arbetsledare.

Gör om biskopsgårdarna till pastorsexpeditionen, så kan biskoparna bo i en egen villa eller lägenhet.

Björn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.