2016-04-13 11:29

2016-04-13 11:29

Skillnad på bank och bank

BYT NU HÖGBODA

Aldrig har väl skillnaden mellan banker vi vanliga svenskar behöver och banker som lever sitt eget liv varit tydligare än just nu.

När Swedbank sparkade sin VD, som misstänkt för insideraffärer, skickade banken med 20 miljoner kronor! När Arvika sjukhus röntgenavdelning var hotad ställde Westra Wermlands sparbank upp med 20 miljoner kronor. Snacka om kundnytta! Vi vanliga svenskar behöver inte Swedbank eller Nordea, vi behöver banker vi kan lita på. Vi har jättestor nytta av att de fria sparbankerna blir starkare. Där finns inget fiffel, bara omtanken om bygden och kunderna!

Förutom cirka 60 fria sparbanker runt om i landet, finns JAK Medlemsbank och Eko-banken som också har en hållbar etik. Låt de tre stora bankerna hållas med företagen – byt bank till en av de fria bankerna som ger vinst tillbaka till samhället! När satte du din fot i en banklokal senast?

Du kommer aldrig att ångra dig över att byta till en mindre, lokal bank!

Owe Nordling

När Swedbank sparkade sin VD, som misstänkt för insideraffärer, skickade banken med 20 miljoner kronor! När Arvika sjukhus röntgenavdelning var hotad ställde Westra Wermlands sparbank upp med 20 miljoner kronor. Snacka om kundnytta! Vi vanliga svenskar behöver inte Swedbank eller Nordea, vi behöver banker vi kan lita på. Vi har jättestor nytta av att de fria sparbankerna blir starkare. Där finns inget fiffel, bara omtanken om bygden och kunderna!

Förutom cirka 60 fria sparbanker runt om i landet, finns JAK Medlemsbank och Eko-banken som också har en hållbar etik. Låt de tre stora bankerna hållas med företagen – byt bank till en av de fria bankerna som ger vinst tillbaka till samhället! När satte du din fot i en banklokal senast?

Du kommer aldrig att ångra dig över att byta till en mindre, lokal bank!

Owe Nordling

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.