2016-04-13 06:00

2016-04-13 06:00

Nollor gör inga övertranp

KARLSTAD AIRPORT

Av objektivitetsskäl bör massmedia plocka fram allt bra som Landmark har gjort. När han tillträdde befann sig Karlstads flygplats i fritt fall. Under hans ledning har flygplatsen genomgått en positiv utveckling med i dag många destinationer till glädje för oss värmlänningar och till nytta för länets handel och industri. Det skall han ha en eloge för. Det vi nu ser kring Landmark och andra samhällstoppar tillhör de internationella spelreglerna, som vi dess värre måste acceptera och leva med. Vill vi ha nollor i samhällets topp?

Värmlänning

Av objektivitetsskäl bör massmedia plocka fram allt bra som Landmark har gjort. När han tillträdde befann sig Karlstads flygplats i fritt fall. Under hans ledning har flygplatsen genomgått en positiv utveckling med i dag många destinationer till glädje för oss värmlänningar och till nytta för länets handel och industri. Det skall han ha en eloge för. Det vi nu ser kring Landmark och andra samhällstoppar tillhör de internationella spelreglerna, som vi dess värre måste acceptera och leva med. Vill vi ha nollor i samhällets topp?

Värmlänning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.