2016-04-13 09:56

2016-04-13 09:56

Musikälskare var är du?

KONSERT

Karlstads Kammarmusiksällskap bjöd i söndags på en otroligt förnämlig konsert, med bland annat en helt lysande pianokonsert med en minst lika lysande pianist vid flygeln av märket Bösendorfer. Men varför var det så få som bara runt hundra i publiken? Musikälskare, var är du någonstans?

Ebba Christina Larsdotter

Musikpedagog, kör- och orkesterledare samt socionom

Karlstads Kammarmusiksällskap bjöd i söndags på en otroligt förnämlig konsert, med bland annat en helt lysande pianokonsert med en minst lika lysande pianist vid flygeln av märket Bösendorfer. Men varför var det så få som bara runt hundra i publiken? Musikälskare, var är du någonstans?

Ebba Christina Larsdotter

Musikpedagog, kör- och orkesterledare samt socionom

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.