2016-04-07 06:00

2016-04-07 06:00

Gränsar till förtal

TALIBANSKÄGG:

Svar till signaturen Iakttagare (NWT 5/4):

Du skriver att ”de flesta av oss” tänker på talibaner när vi ser ett stort skägg, vilket jag är övertygad om är felaktigt. Möjligtvis några som du har pratat och som håller med dig. Det finns några i samhället som kallar sig hipsters där stora skägg är en del av attributen. Många kända lagsportare har också stora skägg numera, så visst kan ett visst mått av idoldyrkan finnas med. Men att antyda att dessa skulle se upp till talibaner gränsar till förtal.

Samhällsbetraktare

Svar till signaturen Iakttagare (NWT 5/4):

Du skriver att ”de flesta av oss” tänker på talibaner när vi ser ett stort skägg, vilket jag är övertygad om är felaktigt. Möjligtvis några som du har pratat och som håller med dig. Det finns några i samhället som kallar sig hipsters där stora skägg är en del av attributen. Många kända lagsportare har också stora skägg numera, så visst kan ett visst mått av idoldyrkan finnas med. Men att antyda att dessa skulle se upp till talibaner gränsar till förtal.

Samhällsbetraktare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.