2016-04-07 06:00

2016-04-07 06:00

Även Gustav Vasa hade stort skägg

ANSIKTSBEHÅRING:

Enligt insändarskribenten Iakttagare (NWT 5/4) så betyder en längre skäggväxt hos män att dessa är talibaner, alternativt dyrkar sådana. Jag skulle vilja tacka insändarskribenten som uppmärksammat mig på detta allvarliga problem. Som vi alla vet så har ju långt skägg aldrig förekommit innan talibanerna, det var ju något som de kom på och därför förknippas med. Då måste det ju vara så att kända personer genom historien som haft detta så kallade ”talibanskägg” har haft samröre med dem. Tänk min förvåning när jag upptäckte att ingen mindre än Gustav Vasa hade denna typ av skägg! Bara att se hans bild leder ju tankarna direkt till talibanerna. Jag tror inte att vi har något val, vi kan ju inte ha en svensk kung som på något sätt kan förknippas med dessa terrorister! Vi måste helt enkelt avsätta Gustav Vasa och göra oss av med alla spår efter honom, speciellt de porträtt där han visas med detta hemska skägg, så att vi aldrig kan påminnas om att skägg är något naturlig som knappast kan beslagtas av en grupp terrorister.

Skäggiga damen

Enligt insändarskribenten Iakttagare (NWT 5/4) så betyder en längre skäggväxt hos män att dessa är talibaner, alternativt dyrkar sådana. Jag skulle vilja tacka insändarskribenten som uppmärksammat mig på detta allvarliga problem. Som vi alla vet så har ju långt skägg aldrig förekommit innan talibanerna, det var ju något som de kom på och därför förknippas med. Då måste det ju vara så att kända personer genom historien som haft detta så kallade ”talibanskägg” har haft samröre med dem. Tänk min förvåning när jag upptäckte att ingen mindre än Gustav Vasa hade denna typ av skägg! Bara att se hans bild leder ju tankarna direkt till talibanerna. Jag tror inte att vi har något val, vi kan ju inte ha en svensk kung som på något sätt kan förknippas med dessa terrorister! Vi måste helt enkelt avsätta Gustav Vasa och göra oss av med alla spår efter honom, speciellt de porträtt där han visas med detta hemska skägg, så att vi aldrig kan påminnas om att skägg är något naturlig som knappast kan beslagtas av en grupp terrorister.

Skäggiga damen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.