2016-04-06 06:00

2016-04-06 06:00

Lägg inte locket på

M-POLITIK:

Som gammal moderatsympatisör undrar jag vad som sker inom Moderaterna i Värmland. Det vore önskvärt att ordförande Stina Höök förklarar vad som har hänt inom partistyrelsen, i stället för att lägga locket på och låta andra distrikt vara ovetande.

En öppen dialog är väl själva grunden i ett friskt parti som vi alla vill ska växa och bli större. Enväldiga har en tendens att falla så småningom.

Lacke

Som gammal moderatsympatisör undrar jag vad som sker inom Moderaterna i Värmland. Det vore önskvärt att ordförande Stina Höök förklarar vad som har hänt inom partistyrelsen, i stället för att lägga locket på och låta andra distrikt vara ovetande.

En öppen dialog är väl själva grunden i ett friskt parti som vi alla vill ska växa och bli större. Enväldiga har en tendens att falla så småningom.

Lacke

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.