2016-04-04 06:00

2016-04-04 06:00

Visst har vi korv & glass

SNABBKÖK:

Svar till I Andersson (NWT 1/4):

Trevligt att du uppskattade vår tidigare säljplats för korv och glass utanför entrén. Då hoppas vi att du uppskattar vår nya, fräscha och dubbelt så stora snabbkök, som erbjuder både korv, glass och mycket annat, beläget på andra sidan alldeles intill vår nya entré.

Ta gärna kontakt med undertecknad så bjuder jag på fika med glass, samtidigt som jag berättar lite om det nya!

Per Strand

Coop Forum Bergvik

Svar till I Andersson (NWT 1/4):

Trevligt att du uppskattade vår tidigare säljplats för korv och glass utanför entrén. Då hoppas vi att du uppskattar vår nya, fräscha och dubbelt så stora snabbkök, som erbjuder både korv, glass och mycket annat, beläget på andra sidan alldeles intill vår nya entré.

Ta gärna kontakt med undertecknad så bjuder jag på fika med glass, samtidigt som jag berättar lite om det nya!

Per Strand

Coop Forum Bergvik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.