2016-04-04 06:00

2016-04-05 07:58

Massiv bevakning av Lerin

NYHETER:

De stort uppslagna, privata nyheterna om Värmlands för närvarande största affischnamn, Lars Lerin, duggar tätt i NWT.

Personkulten odlas med sådan frenesi att det känns direkt pinsamt. Skulle en sådan bevakning kunna tänkas i en rikstidning? Knappast. Men i provinsen går det mesta. Och Lerin & Co åker förstås tacksamt med på mediatåget. Vem tackar nej till en så massiv uppbackning av allt man gör?

Argus

 

Personkulten odlas med sådan frenesi att det känns direkt pinsamt. Skulle en sådan bevakning kunna tänkas i en rikstidning? Knappast. Men i provinsen går det mesta. Och Lerin & Co åker förstås tacksamt med på mediatåget. Vem tackar nej till en så massiv uppbackning av allt man gör?

Argus

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.