2016-04-02 06:00

2016-04-02 06:00

Nu slår raggarna tillbaka

BEGREPPSFÖRVIRRING:

Att åka omkring i vrak till bilar, supa skallen av sig, hångla offentligt, gapa och skräna som lallande idioter samt bete sig allmänt svinaktigt har inget med raggare att göra! Ett sådant här beteende är oacceptabelt! Jag är själv gammal raggare så jag vet vad jag pratar om. Den rätta benämningen på dessa individer är blöjraggare, som inte åtnjuter någon som helst respekt! Snälla, alla medieredaktioner, blanda inte ihop de begreppen!

Ove "Bulten" Lundstein

Att åka omkring i vrak till bilar, supa skallen av sig, hångla offentligt, gapa och skräna som lallande idioter samt bete sig allmänt svinaktigt har inget med raggare att göra! Ett sådant här beteende är oacceptabelt! Jag är själv gammal raggare så jag vet vad jag pratar om. Den rätta benämningen på dessa individer är blöjraggare, som inte åtnjuter någon som helst respekt! Snälla, alla medieredaktioner, blanda inte ihop de begreppen!

Ove "Bulten" Lundstein

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.