2016-03-31 10:01

2016-03-31 10:01

Bussen kör för långsamt

STRESS:

Vem vill ligga bakom en buss som kör i 30 km/tim på 60-väg? Det är inte konstigt om bilförare då blir stressade. Om bussförarna håller hastigheten bättre så kanske problemet försvinner. Självklart ska man hjälpa till så att trafiken flyter på!

Om bussen kommer för tidigt till en hållplats, reglera då körtiden genom att stanna till där lite extra.

Oslo

Vem vill ligga bakom en buss som kör i 30 km/tim på 60-väg? Det är inte konstigt om bilförare då blir stressade. Om bussförarna håller hastigheten bättre så kanske problemet försvinner. Självklart ska man hjälpa till så att trafiken flyter på!

Om bussen kommer för tidigt till en hållplats, reglera då körtiden genom att stanna till där lite extra.

Oslo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.