2016-03-24 06:00

2016-03-24 06:00

Högeffektiv vårdcentral

DUBBELT UPP:

Jag var nyligen på vårdcentrallen för årlig kontroll av blodtryck samt för att få svar på vissa prover.

Jag blev hänvisad till en stol och att ta av mig tröjan. På med en blodtrycksmanschett, som sköts automatiskt. Samtidigt blev jag uppmanad att dra långa djupa andetag, så att de skulle kunna lyssna på hjärta och lungor...

Smart att slå två flugor i en smäll på det sättet?

Patient

Jag var nyligen på vårdcentrallen för årlig kontroll av blodtryck samt för att få svar på vissa prover.

Jag blev hänvisad till en stol och att ta av mig tröjan. På med en blodtrycksmanschett, som sköts automatiskt. Samtidigt blev jag uppmanad att dra långa djupa andetag, så att de skulle kunna lyssna på hjärta och lungor...

Smart att slå två flugor i en smäll på det sättet?

Patient

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.