2016-03-23 06:00

2016-03-23 06:00

Politikerna måste prioritera om

BOSTADSBYGGANDE:

Nu får väl ändå Karlstads kommun tänka om och tänka rätt! Många Karlstadsbor nyttjar marken runt Hemvägen och Plintgatan på Våxnäs. Hit kommer dagligen privatpersoner och förskolor och har många aktiviteter för sig, men bakom biblioteket finns stora ytor som det aldrig är någon aktivitet på – förutom på gångvägarna, och de kan ju vara kvar.

Även i höjd med och bakom bilprovningen finns mark som aldrig används.

Varför i hela världen kan ni inte tänka på och ta hänsyn till oss som redan är hyresgäster? Ni kan väl skapa ett nytt litet område på föreslagna platser, så får vi fortsätta att trivas där vi har valt att bo. Jag tror inte kommunpolitikerna själva skulle vilja ha ett höghus mitt för sina egna hus.

Besviken hyresgäst

Nu får väl ändå Karlstads kommun tänka om och tänka rätt! Många Karlstadsbor nyttjar marken runt Hemvägen och Plintgatan på Våxnäs. Hit kommer dagligen privatpersoner och förskolor och har många aktiviteter för sig, men bakom biblioteket finns stora ytor som det aldrig är någon aktivitet på – förutom på gångvägarna, och de kan ju vara kvar.

Även i höjd med och bakom bilprovningen finns mark som aldrig används.

Varför i hela världen kan ni inte tänka på och ta hänsyn till oss som redan är hyresgäster? Ni kan väl skapa ett nytt litet område på föreslagna platser, så får vi fortsätta att trivas där vi har valt att bo. Jag tror inte kommunpolitikerna själva skulle vilja ha ett höghus mitt för sina egna hus.

Besviken hyresgäst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.