2016-03-22 06:00

2016-03-22 06:00

Breiviks far bör fängslas

JURIDIK:

Vi i Sverige följer också rättegången mot Breivik, denna massmördare och nazist. Hans gärningar är väl det värsta som hänt sedan Hitlertiden? Breivik beklagar sig över behandlingen i fängelset, hatet mot honom från polismyndigheten har visst ingen gräns, enligt honom själv, och det är ju förståeligt!

Breiviks barndom var visst inte särskilt bra, en far som hade nazistsympatier var nog ingen bra förebild för sonen! Ett barns framtid blir resultatet av barndomens fel och brister. Mycket sorgligt, så därför borde väl denna far också fängslas, liksom sonen, så det blev rättvist. Vi följer utvecklingen av det hela. Störst är kärleken!

I Andersson

Vi i Sverige följer också rättegången mot Breivik, denna massmördare och nazist. Hans gärningar är väl det värsta som hänt sedan Hitlertiden? Breivik beklagar sig över behandlingen i fängelset, hatet mot honom från polismyndigheten har visst ingen gräns, enligt honom själv, och det är ju förståeligt!

Breiviks barndom var visst inte särskilt bra, en far som hade nazistsympatier var nog ingen bra förebild för sonen! Ett barns framtid blir resultatet av barndomens fel och brister. Mycket sorgligt, så därför borde väl denna far också fängslas, liksom sonen, så det blev rättvist. Vi följer utvecklingen av det hela. Störst är kärleken!

I Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.