2016-03-19 06:00

2016-03-19 06:00

Vi behöver inte en systembutik

KARLSTAD

Är det Kristdemokraternas övertygelse att fler systembutiker är till nytta för Karlstads? Bättre tillgänglighet till alkohol kan väl inte vara något som Kristdemokraterna står för. Som representant för Karlstads kommun bör väl ändå Kristdemokraterna stå för en nyktrare kommun. Ställ inte upp på detta Ni som tillhör Kristdemokraterna!

En nykter kommun

Är det Kristdemokraternas övertygelse att fler systembutiker är till nytta för Karlstads? Bättre tillgänglighet till alkohol kan väl inte vara något som Kristdemokraterna står för. Som representant för Karlstads kommun bör väl ändå Kristdemokraterna stå för en nyktrare kommun. Ställ inte upp på detta Ni som tillhör Kristdemokraterna!

En nykter kommun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.