2016-03-17 15:04

2016-03-17 15:04

Ge honom ett hårt straff

KATTPLÅGARE

Jag har med gråtande ögon läst om den misstänkta djurplågaren i rätten. Tror han att man ska tycka synd om honom för att han gjort detta grymma mot ett försvarslöst djur? Det straffvärde som är fyra månader i fängelse är alldeles för lågt. Han måste vara en riktig djurplågare som inte kan visa respekt för djuren. Dessutom sedan lägga ut en film på nätet!! Helt sjukt! Det finns inte Finns inte ord för en sådan människa. . Känslorna för djur är obefintliga. Det går inte att skylla på att man var full för det är ju han själv som druckit. Jag hoppas verkligen att han får det strängaste straff som kan utdömas.

Jag har med gråtande ögon läst om den misstänkta djurplågaren i rätten. Tror han att man ska tycka synd om honom för att han gjort detta grymma mot ett försvarslöst djur? Det straffvärde som är fyra månader i fängelse är alldeles för lågt. Han måste vara en riktig djurplågare som inte kan visa respekt för djuren. Dessutom sedan lägga ut en film på nätet!! Helt sjukt! Det finns inte Finns inte ord för en sådan människa. . Känslorna för djur är obefintliga. Det går inte att skylla på att man var full för det är ju han själv som druckit. Jag hoppas verkligen att han får det strängaste straff som kan utdömas.

  • Djur ska inte behöva lida av människor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.