2016-03-14 06:00

2016-03-14 06:00

Bävan byttes till tacksamhet

AKUTVÅRD:

Jag skadade mig förra veckan, insåg att jag måste söka vård för skadan och for – med viss bävan – till akutmottagningen på Centralsjukhuset i Karlstad; jag har ju läst en del insändare och även hört från bekanta om bemötandet där, så lite oro i magen fanns det allt.

Mitt omdöme blir att jag vill rosa ortopedsektionen för fint bemötande och omhändertagande. Det tog tre timmar med undersökning, röntgen och utskrivning.

Night Q

Jag skadade mig förra veckan, insåg att jag måste söka vård för skadan och for – med viss bävan – till akutmottagningen på Centralsjukhuset i Karlstad; jag har ju läst en del insändare och även hört från bekanta om bemötandet där, så lite oro i magen fanns det allt.

Mitt omdöme blir att jag vill rosa ortopedsektionen för fint bemötande och omhändertagande. Det tog tre timmar med undersökning, röntgen och utskrivning.

Night Q

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.