2016-03-05 06:00

2016-03-05 06:00

Mycket gnäll om vården

AKUT:

Jag förstår inte folks gnäll på akuten vid Centralsjukhuset Karlstad. Jag tvingades själv uppsöka den för ett tag sedan och blev både snabbt och väl omhändertagen, glatt överraskad då jag hade förväntat mig rena kaoset efter vad som stått i diverse insändare.

Det är väl troligen de som egentligen inte behöver akutvård som gnäller mest. Om de i stället gick till vårdcentralen skulle det underlätta akutsjukvårdens arbete.

EDB

Jag förstår inte folks gnäll på akuten vid Centralsjukhuset Karlstad. Jag tvingades själv uppsöka den för ett tag sedan och blev både snabbt och väl omhändertagen, glatt överraskad då jag hade förväntat mig rena kaoset efter vad som stått i diverse insändare.

Det är väl troligen de som egentligen inte behöver akutvård som gnäller mest. Om de i stället gick till vårdcentralen skulle det underlätta akutsjukvårdens arbete.

EDB

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.