2016-03-04 06:00

2016-03-04 06:00

Krav på avgång

VÄRMLAND:

Sent ska syndaren vakna... Efter en omfattande kritikstorm där även Region Värmland framför kritik mot länsstyrelsen, säger landshövding Kenneth Johansson att det är bättre med dialog. Varför startade han inte den innan allt bråk och klantigt kludd kring byggplaner och strandskydd?

Nu har det gått för långt. Avgå, Johansson, så gör du äntligen något bra för utvecklingen av vårt Värmland. Ditt förra länsråd avgick, följ hans exempel.

Värna Värmland

Sent ska syndaren vakna... Efter en omfattande kritikstorm där även Region Värmland framför kritik mot länsstyrelsen, säger landshövding Kenneth Johansson att det är bättre med dialog. Varför startade han inte den innan allt bråk och klantigt kludd kring byggplaner och strandskydd?

Nu har det gått för långt. Avgå, Johansson, så gör du äntligen något bra för utvecklingen av vårt Värmland. Ditt förra länsråd avgick, följ hans exempel.

Värna Värmland

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.