2016-03-04 06:00

2016-03-04 06:00

Kostar mer än vad det smakar...

FAKTURERING:

Jag fick nyligen faktura på 5 riksdaler för att vi passerade en bro i Motala. Frågan är vad vinsten för detta är för Transportstyrelsen. Portot är ju högre än avgiften, vad jag förstår. Kanske hoppas de på att folk ska glömmer att betala fakturan, så att de åker på en förseningsavgift med 300 kronor...?

Hans Jonasson

Kil

Jag fick nyligen faktura på 5 riksdaler för att vi passerade en bro i Motala. Frågan är vad vinsten för detta är för Transportstyrelsen. Portot är ju högre än avgiften, vad jag förstår. Kanske hoppas de på att folk ska glömmer att betala fakturan, så att de åker på en förseningsavgift med 300 kronor...?

Hans Jonasson

Kil

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.