2016-03-03 06:00

2016-03-03 06:00

Möte om storregioner

POLITIK:

Nu har storregionivrarna Riste & Co vaknat till liv igen. Jag trodde i min enfald att projektet var dött och begravet. Men nu har det åter tagits upp, och nu på riksnivå. Den 9 mars ska det till ett möte i Stockholm, och tittar man på deltagarlistan från Värmland blir man verkligen inte imponerad.

Om det nu är så förträffligt med storregioner, varför gör man inte en storregion av hela Sverige? Kan det bli bättre? Politiker som är undersysselsatta och klåfingriga ska man passa sig för.

Lägg ner (igen)!

Nu har storregionivrarna Riste & Co vaknat till liv igen. Jag trodde i min enfald att projektet var dött och begravet. Men nu har det åter tagits upp, och nu på riksnivå. Den 9 mars ska det till ett möte i Stockholm, och tittar man på deltagarlistan från Värmland blir man verkligen inte imponerad.

Om det nu är så förträffligt med storregioner, varför gör man inte en storregion av hela Sverige? Kan det bli bättre? Politiker som är undersysselsatta och klåfingriga ska man passa sig för.

Lägg ner (igen)!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.