2016-03-03 06:00

2016-03-03 06:00

Det går lika bra med tygbindor

MENS:

Svar till signaturen Greta (NWT 27/2):

Typiskt ilandsproblem! Gör som kvinnor i stora delar av världen gör än i dag, och som våra mödrar gjorde ända in i mitten av förra århundradet: använd tygbindor, som sedan tvättas. Det fungerar och kostar bara några tior per år. Dessutom slipper man miljöförstöring.

För män räcker det med manuella rakhyvlar med utbytbara blad.

Miljövän

Svar till signaturen Greta (NWT 27/2):

Typiskt ilandsproblem! Gör som kvinnor i stora delar av världen gör än i dag, och som våra mödrar gjorde ända in i mitten av förra århundradet: använd tygbindor, som sedan tvättas. Det fungerar och kostar bara några tior per år. Dessutom slipper man miljöförstöring.

För män räcker det med manuella rakhyvlar med utbytbara blad.

Miljövän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.