2016-03-03 06:00

2016-03-03 06:00

Bra bemötande av arbetssökande efterlyses

ARBETSFÖRMEDLINGEN:

Det är relativt ont om arbetstillfällen i Värmland, särskilt för unga människor, och många arbetssökande till varje plats. Jag kan förstå att tiden är knapp för arbetsgivare, såväl offentliga som privata, men någon form av respons borde vara på sin plats – ett hövligt ”tack för visat intresse” eller ”nej, tack, vi har andra sökanden som vi finner mer intressanta”.

Varför inte utnyttja detta enorma nätverkande i Värmland? Anlita en extern expert och lär arbetsgivare hur ett hyfsat bemötande ska se ut.

Bevisa gärna att jag har fel, men inte genom ord utan genom handling.

Stockholmsbönan

Det är relativt ont om arbetstillfällen i Värmland, särskilt för unga människor, och många arbetssökande till varje plats. Jag kan förstå att tiden är knapp för arbetsgivare, såväl offentliga som privata, men någon form av respons borde vara på sin plats – ett hövligt ”tack för visat intresse” eller ”nej, tack, vi har andra sökanden som vi finner mer intressanta”.

Varför inte utnyttja detta enorma nätverkande i Värmland? Anlita en extern expert och lär arbetsgivare hur ett hyfsat bemötande ska se ut.

Bevisa gärna att jag har fel, men inte genom ord utan genom handling.

Stockholmsbönan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.