2016-03-02 06:00

2016-03-02 06:00

Länsstyrelsen gjorde sitt jobb

UPPRÖRDHET:

Det är med viss förvåning som man kan läsa i NWT att Peter Kullgren (KD) är mycket upprörd över att länsstyrelsen har upphävt kommunens detaljplan för Katrineberg. Varför? Länsstyrelsen har ju bara gjort sitt jobb. Han borde i stället vara upprör över att Karlstads kommun inte har gjort sitt.

Länsstyrelsen ställningstagande är en tydlig bakläxa. Det är anmärkningsvärt att en ledande politiker inte inser detta. Länsstyrelsen ska ha en eloge för att de har följt gällande lagar och förordningar. Det är så det ska gå till i ett rättssamhälle.

K-man

Det är med viss förvåning som man kan läsa i NWT att Peter Kullgren (KD) är mycket upprörd över att länsstyrelsen har upphävt kommunens detaljplan för Katrineberg. Varför? Länsstyrelsen har ju bara gjort sitt jobb. Han borde i stället vara upprör över att Karlstads kommun inte har gjort sitt.

Länsstyrelsen ställningstagande är en tydlig bakläxa. Det är anmärkningsvärt att en ledande politiker inte inser detta. Länsstyrelsen ska ha en eloge för att de har följt gällande lagar och förordningar. Det är så det ska gå till i ett rättssamhälle.

K-man

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.