2016-03-01 06:00

2016-03-01 06:00

Miljonrullning i kungahuset

PENGAR:

Svar till signaturen Orättvisa (NWT 27/2):

Du skriver att all hjälp går till invandrare. Men att 123 miljoner skattekronor per år går till Kungahuset nämner du inte. Är det okej, tycker du? Och när kungen snart fyller 70 år ska han firas för ett antal miljoner – fortfarande med våra pengar. Är det också okej?

Har du tänkt på att invandrare också är människor?

Draken

Svar till signaturen Orättvisa (NWT 27/2):

Du skriver att all hjälp går till invandrare. Men att 123 miljoner skattekronor per år går till Kungahuset nämner du inte. Är det okej, tycker du? Och när kungen snart fyller 70 år ska han firas för ett antal miljoner – fortfarande med våra pengar. Är det också okej?

Har du tänkt på att invandrare också är människor?

Draken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.