2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

Trött på alla indragningar

VÅLBERG:

Ja då var det dags igen för att ta bort något i Vålberg. Karlstads kommun vill tydligen inte att vi här i Vålberg ska ha ett fungerande och trivsamt samhälle. nej vi bor ju inte inne i Karlstad där det satsas på allt – bostäder och fritid med mera. I Vålberg ska det minsann inte byggas varken några nya lägenheter eller någon fungerande sport-, sim- och fritidsanläggning, det blir tydligen för dyrt. Det måste ju finnas tomter att bygga på, både bostäder och sport-/simhall här också. Visst vi har fått ny skola och busshållplats, men det räcker inte. Nej, Karlstads kommun, det är dags att ni satsar utanför Karlstad också, om ni vill att kommunen ska växa. Jag är trött på alla indragningar. Visa att ni verkligen menar det ni säger!

Vålbergsbo

Ja då var det dags igen för att ta bort något i Vålberg. Karlstads kommun vill tydligen inte att vi här i Vålberg ska ha ett fungerande och trivsamt samhälle. nej vi bor ju inte inne i Karlstad där det satsas på allt – bostäder och fritid med mera. I Vålberg ska det minsann inte byggas varken några nya lägenheter eller någon fungerande sport-, sim- och fritidsanläggning, det blir tydligen för dyrt. Det måste ju finnas tomter att bygga på, både bostäder och sport-/simhall här också. Visst vi har fått ny skola och busshållplats, men det räcker inte. Nej, Karlstads kommun, det är dags att ni satsar utanför Karlstad också, om ni vill att kommunen ska växa. Jag är trött på alla indragningar. Visa att ni verkligen menar det ni säger!

Vålbergsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.