2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

Studielånen som försvann

VALLÖFTE:

Ett av Stefan Löfvens vallöften var att de som gått ut gymnasiet med godkända betyg skulle kunna få studielån för att ta körkort? Det var ett riktigt bra löfte, tycker jag, speciellt som körkort är en viktig nyckel till arbetsmarknaden.

Men efter det att regeringen Löfven tillträdde har vi inte hört något mer om detta. Samtidigt så handlar hela den politiska diskussionen om jobb. Varför inte ta tag i saken och genomföra löftet, Löfven? Så blir det något positivt gjort i alla fall...

Lennart Bengtsson

Ett av Stefan Löfvens vallöften var att de som gått ut gymnasiet med godkända betyg skulle kunna få studielån för att ta körkort? Det var ett riktigt bra löfte, tycker jag, speciellt som körkort är en viktig nyckel till arbetsmarknaden.

Men efter det att regeringen Löfven tillträdde har vi inte hört något mer om detta. Samtidigt så handlar hela den politiska diskussionen om jobb. Varför inte ta tag i saken och genomföra löftet, Löfven? Så blir det något positivt gjort i alla fall...

Lennart Bengtsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.