2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

Sälj energidrycker fritt

RESTRIKTIONER:

Många anser att energidryck är farligt för kroppen men det är helt fel! Energidrycker ger dig extra energi när du ska utföra något som är ansträngande eller utföra någonting under väldigt lång tid. Men varför finns det åldersgränser på energidryck när det endast är positivt för dig? Folk som dricker energidryck får mycket energi och jobbar bättre i skolan till exempel. Risken för depression minskas och man har lättare att stiga upp på morgonen. Man borde ha tillgång till energidrycker i skolan till exempel och på fritidsgårdar och cafeterior.

Arga skolungdomar

Många anser att energidryck är farligt för kroppen men det är helt fel! Energidrycker ger dig extra energi när du ska utföra något som är ansträngande eller utföra någonting under väldigt lång tid. Men varför finns det åldersgränser på energidryck när det endast är positivt för dig? Folk som dricker energidryck får mycket energi och jobbar bättre i skolan till exempel. Risken för depression minskas och man har lättare att stiga upp på morgonen. Man borde ha tillgång till energidrycker i skolan till exempel och på fritidsgårdar och cafeterior.

Arga skolungdomar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.