2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

Landstinget gör ingen nytta

VÄRMLAND:

Lägg ner landstinget i Värmland. Förutom att värna om sina personliga generösa arvoden så tror jag inte att ledamöterna i landstinget bryr sig det minsta om länets sjuka medborgare. Varför missbrukas skattemedel till att betala inkompetenta läkare och annan landstingspersonal som inte på något sätt hjälper dem som behöver hjälp? Jag förstår att en betydande del av medborgarnas skattepengar till slut hamnar i dessa belastande politikers egna plånböcker – det konkretiserar alltså dessa girigas ambition: att få in så mycket skattepengar som möjligt i sina egna smutsiga plånböcker.

En som lider

Lägg ner landstinget i Värmland. Förutom att värna om sina personliga generösa arvoden så tror jag inte att ledamöterna i landstinget bryr sig det minsta om länets sjuka medborgare. Varför missbrukas skattemedel till att betala inkompetenta läkare och annan landstingspersonal som inte på något sätt hjälper dem som behöver hjälp? Jag förstår att en betydande del av medborgarnas skattepengar till slut hamnar i dessa belastande politikers egna plånböcker – det konkretiserar alltså dessa girigas ambition: att få in så mycket skattepengar som möjligt i sina egna smutsiga plånböcker.

En som lider

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.