2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

Ett hot mot landsbygden

VARG:

Vargen hotar landsbygdens och aktiviteter och näringar. Den kostar cirka 50 miljoner kronor per år för Värmland i förlorade intäkter – i bland annat fårnäring, tillsyn av vargen, länsstyrelsen, förlorat friluftsliv, intäkter och arrenden samt fri rörlighet i skog och mark.

Varg finns i Ryssland och behöver ej skyddas här. Där är skottpenning på varg. Använd dessa pengar i sjukvården.

Bonde i Värmland

Vargen hotar landsbygdens och aktiviteter och näringar. Den kostar cirka 50 miljoner kronor per år för Värmland i förlorade intäkter – i bland annat fårnäring, tillsyn av vargen, länsstyrelsen, förlorat friluftsliv, intäkter och arrenden samt fri rörlighet i skog och mark.

Varg finns i Ryssland och behöver ej skyddas här. Där är skottpenning på varg. Använd dessa pengar i sjukvården.

Bonde i Värmland

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.