2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

En annan, sannare bild

LANDSBYGD:

Tack till alla er som svarat på signaturen Unos insändare och gett en annan och sannare bild av vad det innebär att i verkligheten leva och bo på landsbygden. Ni ger oss en helt annan erfarenhet än vad politikerna Sten Bergheden och Pia Hallström vill få oss att tro, när de skriver att vargens utbredning hotar landsbygden, hotar människors existens och att livsverk förstörs när vargen kommer på besök (artikel i NWT 19/2).

Det var faktiskt på tiden att debatten balanseras, så att inte bara varghatarna med Gunnar Glöersen i spetsen kommer till tals.

Ekologen

Tack till alla er som svarat på signaturen Unos insändare och gett en annan och sannare bild av vad det innebär att i verkligheten leva och bo på landsbygden. Ni ger oss en helt annan erfarenhet än vad politikerna Sten Bergheden och Pia Hallström vill få oss att tro, när de skriver att vargens utbredning hotar landsbygden, hotar människors existens och att livsverk förstörs när vargen kommer på besök (artikel i NWT 19/2).

Det var faktiskt på tiden att debatten balanseras, så att inte bara varghatarna med Gunnar Glöersen i spetsen kommer till tals.

Ekologen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.