2016-02-25 06:00

2016-02-25 06:00

Efterlyser bättre busservice

APPAR:

Vi tycker att alla busshållplatser med bås borde ha en live-talva eftersom att busstiderna aldrig stämmer. Om man inte har tillgång till någon telefon och inte kan kolla på buss-appen, som dessutom brukar krångla, blir det svårt att kunna passa tider.

Bussarna brukar som sagt vara mycket sena och då skulle det vara bra att veta hur lång tid det tar tills nästa buss kommer. Speciellt när det är kallt ute är det extra jobbigt att inte veta när bussen kommer.

Johanna & Jenny

Vi tycker att alla busshållplatser med bås borde ha en live-talva eftersom att busstiderna aldrig stämmer. Om man inte har tillgång till någon telefon och inte kan kolla på buss-appen, som dessutom brukar krångla, blir det svårt att kunna passa tider.

Bussarna brukar som sagt vara mycket sena och då skulle det vara bra att veta hur lång tid det tar tills nästa buss kommer. Speciellt när det är kallt ute är det extra jobbigt att inte veta när bussen kommer.

Johanna & Jenny

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.