2016-02-24 06:00

2016-02-24 06:00

Äntligen någon som för vår talan

VARGREVIR

Svar till signaturen Uno (NWT 19/2):

Det var bland det bästa vi läst på länge! Äntligen någon som skriver med fakta och förnuft och som för vår talan. Vi bor också i ett så kallat vargrevir. Eller kanske mer ett hundrevir: nästan varenda granne, och vi själva, har hund med allt som det för med sig i form av skällande i tid och otid och hundar som rymmer. Fick bland annat en tupp dödad av en lösspringande hund, och kompisens lilla flicka blev biten i läppen. Listan kan göras lång. Men så ser det ut och det är så det är när man har med djur att göra.

Får djuren sköter sig ändå bättre än de tvåbenta i många avseenden, oavsett om det gäller hund eller varg!

Vi vill ge en stor eloge till dig och tacka för dina kloka ord, som vi instämmer i till 100 procent. När det gäller Glöersen kan man bara beklaga – endera blir man förbannad när man läser om de uttalanden han gör, men tyvärr resignerar man bara allt oftare. Alla vi som bor på landet, och har och föder upp djur, går faktiskt inte under hans ”flagg”!

Lund, Söder, Karlsson, Eriksson, Falk, Johansson, Malmberg med flera

Det var bland det bästa vi läst på länge! Äntligen någon som skriver med fakta och förnuft och som för vår talan. Vi bor också i ett så kallat vargrevir. Eller kanske mer ett hundrevir: nästan varenda granne, och vi själva, har hund med allt som det för med sig i form av skällande i tid och otid och hundar som rymmer. Fick bland annat en tupp dödad av en lösspringande hund, och kompisens lilla flicka blev biten i läppen. Listan kan göras lång. Men så ser det ut och det är så det är när man har med djur att göra.

Får djuren sköter sig ändå bättre än de tvåbenta i många avseenden, oavsett om det gäller hund eller varg!

Vi vill ge en stor eloge till dig och tacka för dina kloka ord, som vi instämmer i till 100 procent. När det gäller Glöersen kan man bara beklaga – endera blir man förbannad när man läser om de uttalanden han gör, men tyvärr resignerar man bara allt oftare. Alla vi som bor på landet, och har och föder upp djur, går faktiskt inte under hans ”flagg”!

Lund, Söder, Karlsson, Eriksson, Falk, Johansson, Malmberg med flera

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.