2016-02-22 06:00

2016-02-22 06:00

Utbildning av knäppgökar...

UNIVERSITETET:

Svar till Erling Persson (NWT 16/2):

Det var tråkigt att du inte har tagit kontakt med oss på högskolan tidigare. Med utgångspunkt från innehållet i det du skriver är du högst kvalificerad att uppnå högsta betyg för att bli en legitimerad knäppgök. Jag har själv utbildat knäppgökar vid Karlstads universitet i 25 år.

S K

Svar till Erling Persson (NWT 16/2):

Det var tråkigt att du inte har tagit kontakt med oss på högskolan tidigare. Med utgångspunkt från innehållet i det du skriver är du högst kvalificerad att uppnå högsta betyg för att bli en legitimerad knäppgök. Jag har själv utbildat knäppgökar vid Karlstads universitet i 25 år.

S K

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.